آموزش تهیه مرغ قالبی

برای مهمانی هایتان می توانید از غذاهای قالبی استفاده کنید و سفره تان را شیک ترین کنید. در این مقاله با دو نوع غذای قالبی شما را آشنا می کنیم که بسیار خوشمزه است.
آموزش تهیه مرغ قالبی

طرز تهیه کوکوی مرغ قالبی

مواد لازم برای کوکوی مرغ : 

سینه مرغ پخته شده ۲ عدد
پیاز نگینی خرد شده و طلایی شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق سوپخوری
پودر سیب زمینی در صورت نیاز

 

طرز تهیه کوکوی مرغ قالبی :

مرغ را با مقداری آب، هویج، یک قطعه کرفس، سیر، پیاز، نمک، فلفل، برگ بو یا رزماری می گذاریم بپزد. اما مقدار آب باید کم باشد یعنی برای دو عدد سینه یک پیمانه آب کافی است.

بعد از اینکه سینه مرغ کاملاً پخته شد فرصت بدهید تا آب مرغ به خورد آن برود بعد اجازه بدهید خنک شود بعد استخوان های مرغ را جدا کرده و آن را خرد کنید.

برای تهیه عصاره مرغ هم اگر مرغ را با استخوان بپزید عصاره خوشبویی به دست می آید. سینه مرغ را داخل ظرف بریزید. پیاز سرخ شده را اضافه کنید.

اگر پیاز دوست نداشته باشید می توانید از پودر پیاز استفاده کنید یا پیاز را رنده کنید اما طعم پیاز داغ برای این غذا مناسب است.

ادویه ها را اضافه کنید و جعفری را هم اضافه کنید.

اگر دوست داشته باشید میزان جعفری را تا ۳ قاشق می توانید افزایش بدهید. مواد را مخلوط کنید بعد تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط کنید. می توانید تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید بعد اضافه کنید.

این غذا خیلی سریع آماده می شود و خیلی خوشمزه است. می توان کوکو را به صورت قالبی داخل تابه ریخت یا از قالب به شکل های مختلف استفاده کرد.

قالب را داخل ماهی تابه ای که روغن داخل آن کاملاً داغ شده است بگذارید و فرصت بدهید تا قالب کاملاً داغ شود.

در این فاصله مایع کوکو را کاملاً مخلوط کنید. مواد را داخل قالب بریزید. و با حرارت ملایم بپزید.

اگر قالب کاملاً داغ شده باشد کوکو به راحتی برگردانده می شود. وقتی یک طرف کوکو کامل سرخ شد با چنگال یا انبرهای مخصوص به راحتی کوکو را از لبه ها گرفته و بر گردانید.

اگر مایع کوکو شل شد می توانید از یک تا دو قاشق پودر سیب زمینی استفاده کنید.

اگر اندازه تخم مرغ ها بزرگ باشد ممکن است مواد کوکو شل شود. و به پودر سیب زمینی نیاز باشد.

برای تزئین از سس کچاب و سس مایونز استفاده می کنیم.

طرز تهیه مرغ قالبی :

مواد لازم برای مرغ قالبی :

مرغ (ترجیحا سینه) ۲ تکه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست ۴ ملاقه کوچک
پیاز ۲ عدد
زعفران آب کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه مرغ قالبی:

ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

بعد تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند در این هنگام ماست را اضافه کنید و هم بزنید زعفران، نمک، فلفل و خیلی کم دارچین بزنید مرغ ها را به مواد تخم مرغ اضافه کنید اگر زردی آن کم بود باز هم زعفران اضافه کنید پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید.

اکنون ظرف پیرکس را چرب کنید و از مواد داخل ظرف های پیرکس بریزید پهنای آن باید بین حدود ۱ تا ۱.۵ سانت باشد سپس داخل فر بگذارید تا زمانی که پخت و کمی زیر آن سرخ شد روی فر را روشن کنید تا زمانی که کمی سرخ شد آن را برش بزنید و با جعفری و لیموترش تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه مرغ قالبی:

مرغ قالبی، یکی از غذاهای قالبی است که بسیار شیک و مجلسی است.

 به ازای هر تکه مرغ دو عدد تخم مرغ متوسط و دو ملاقه کوچک ماست مواظب باشید.

 ماست نباید ترش باشد.

 این غذا را می توانید داخل قالب چرب شده بریزید و حتی می توانید به صورت ضخیم بریزید، این غذا را می توانید در تابه های رژیمی هم بپزید. اما من به شخصه داخل تابه ی پیرکس در داخل فر را بیشتر می پسندم.

عنوان مقاله
آموزش تهیه مرغ قالبی
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه مرغ قالبی
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان
میانگین امتیاز
۵آموزش تهیه مرغ قالبی آموزش تهیه مرغ قالبی آموزش تهیه مرغ قالبی آموزش تهیه مرغ قالبی آموزش تهیه مرغ قالبی Based on ۱ Review(s)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *