آموزش تهیه پاپس کیک

پاپس کیک یک نمونه کیک است که به شیوه های متفاوتی تزیین می شوند از آن برای عصرانه و تولد استفاده می شود. پاپس کیک را می توانید با کیک تولد ست کنید.
آموزش تهیه پاپس کیک

مواد لازم برای ۱۴ پاپس کیک :

 کیک  نیم کیلو
 خامه ۱ پیمانه
 شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
 چوب آبنبات به مقدار لازم
 شکلات تزئینی به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاپس کیک :

ابتدا کیک مورد نظر خود را با دستورهای پخت کیک ساده یا شکلاتی بپزید و در دمای محیط قرار بدهید تا خنک شود. سپس کیک را با دست یا به وسیله ی میکسر کاملا پودر کنید. خامه را به کیک اضافه کرده و به طور کامل با هم ترکیب کنید.

مقداری از مواد را بردارید و بین دستانتان گرد کنید. سعی کنید توپک ها هم اندازه و کوچک باشند. برای راحتی این کار از اسکوپ استفاده کنید. مواد را ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

در این فاصله شکلات (نوع شکلاتی که به ذائقه ی شما بستگی دارد را انتخاب کنید) را به روش بنماری یا در ماکروویو ذوب کنید.

سپس چوب آبنبات ها را در شکلات و سپس در پاپس کیک ها فرو کنید. با استفاده از چوب آبنبات پاپس کیک ها را در شکلات غوطه ور کنید و سپس برای خشک شدن در اسفنج فرو کنید تا شکلات اضافه آن از روی آن بریزید.

قبل از سرد شدن شکلات با انواع شکلات های تزئینی و مروارید های خوراکی پاپس کیک خود را تزئین کنید.

آموزش تهیه پاپس کیک

نکاتی برای تهیه ی پاپس کیک :

 نوع کیک کاملا سلیقه ای هست می توانید از انواع کیک وانیلی،شکلاتی،ردولت و… استفاده کنید.

از خامه قنادی فرم گرفته هم می توانید استفاده کنید.

 به جای ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال می توانید ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدهید.

 شکلات های تخته ای زود سرد می شوند بلافاصله بعد از درآوردن پاپس کیک از شکلات تزئینات را انجام بدهید زیرا بعد از سرد شدن این کار سخت می شود.

عنوان مقاله
آموزش تهیه پاپس کیک
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه پاپس کیک
تاریخ انتشار

پیشنهاد ما به شما

آموزش تهیه حلوای شیر

آموزش تهیه حلوای شیر

حلوا شیر، به روش های متفاوتی تهیه می شود این حلوا اغلب شیرازی ها در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *