آموزش تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی

طرز تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی :

آموزش تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی

مواد لازم خورش ترشه سماق برای حدودا ۴ نفر :

 سینه مرغ ۳ عدد
 * سبزی خورشتی یا سبزی شمالی  ۵۰۰ گرم
 پیاز بزرگ ۱ عدد
 لوبیا قرمز ۱ فنجان
 آبغوره ۱ فنجان
 سماق  ۵ قاشق غذاخوری
 غوره ۱ فنجان
 سیر  ۴ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

* سبزی این خورشت سبزی مرغ ترش شمالی است اما در صورتی که در دسترس نباشد از سبزی قرمه استفاده کنید.

طرز تهیه ی ترشه سماق:

مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. لوبیا قرمزهای خیس خورده را با مقداری آب نیم پز کنید و آب آن را دور بریزید. سپس پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. مرغ ها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که مرغ ها کمی طلایی شدند. در همین حین سبزی ها را با مقداری روغن تفت بدهید. سیرهای رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. اکنون سماق اضافه کنید و کمی تفت بدهید. مراقب باشید نسوزند.

سبزی های تفت داده شده را به آن اضافه کنید. و لوبیای نیم پز شده را به همراه غوره و آبغوره اضافه کنید. چاشنی این خورشت آبغوره است. اگر غوره ندارید میزان آبغوره را کمی بیشتر کنید.

نمک را به آن اضافه کنید و آب بریزید و پس از جوشیدن شعله را کم کنید. تا خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد و روغن بیاندازد.

برنج را دم کنید و به همراه خورشت ترشه سماق و سالاد میل کنید.

نکاتی برای تهیه ی خورشت ترشه سماق :

سبزی این خورشت همانند خورشت قورمه سبزی شامل (تره ۱۵۰ گرم تره + ۱۵۰ گرم جعفری + ۱۰۰ گرم گشنیز + ۵۰ گرم اسفناج + ۵۰ گرم شنبلیله) است، البته اصل این غذا با سبزی معروف شمال ( سبزی مرغ ترش ) تهیه می شود ولی اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی های بالا استفاده کنید.

 از سماق بیش از اندازه استفاده نکنید زیرا خورشت شما را تلخ می کند.

عنوان مقاله
آموزش تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان

پیشنهاد ما به شما

آموزش باقالی پلو با ماهیچه

آموزش باقالی پلو با ماهیچه

مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه:  گوشت ماهیچه تازه  ۲ عدد  پیاز  ۱ عدد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *