آموزش تهیه پاستا با سس آلفردو به سبک رستورانی

4333334 - آموزش تهیه پاستا با سس آلفردو به سبک رستورانی

مواد لازم برای پاستا با سس آلفردو :

 پاستای مورد نظر 1 بسته
 روغن 2 قاشق غذاخوری
 سینه مرغ مکعبی خرد شده 2 تکه
کره 3 قاشق غذاخوری
 قارچ تازه ورقه شده نصف پیمانه
 پودر سیر به مقدار لازم
خامه پرچرب  1 پاکت
 پنیر پارمزان رنده شده یک سوم فنجان
جعفری تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

طرز آماده سازی پاستا با سس آلفردو :

یک قابلمه بزرگ آب کمی نمک را بگذارید تا جوش بیاید. پاستا تورتلینی را اضافه کنید. آن را گاهی اوقات هم بزنید تا زمانی که تورتلینی به سمت بالا شناور شود.

اگر پاستا تورتلینی در دسترس نداشتید موردی ندارد می توانید از پاستاهای دیگر استفاده کنید.

روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سینه ی مرغ را ریز خرد کنید و در روغن تفت بدهید تا بپزد. زمانی که مرغ ها پختند حرارت زیر آن را خاموش کنید.

در تابه ای دیگر کره را ذوب کنید و قارچ را به همراه پودر سیر به آن اضافه کنید و با هم بپزید. تا قارچ ها نرم شوند. خامه ی پرچرب را به آن اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدهید بجوشد. حرارت را کمتر کنید و بگذارید حدودا 3 دقیقه آرام بجوشد. سپس پنیر پارمزان، جعفری و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. پخت را تا زمان ذوب پنیر ادامه بدهید. مرغ و تورتلینی را به سس خامه اضافه کنید و اجازه بدهید حدود 2 دقیقه با حرارت ملایم با هم بپزند.

در پایان در ظرف سرو بریزید و با مقداری پنیر پارمزان و جعفری تزیین کنید.

نکته برای تهیه ی پاستا با سس آلفردو :

پنیر پارمزان سبب غلیظ شدن سس آلفردو می شود.

 این سس را بدون مرغ و قارچ می توانید تهیه کنید.

 زمانی که پاستا را به سس خامه اضافه کردید. می توانید مقداری شیر اضافه کنید و بگذارید با هم بجوشند و شیر به خورد پاستا برود که خوشمزه تر می شود. این سلیقه ای است.

 می توانید سس را به صورت جدا تهیه کنید و مرغ و پاستا را هم جدا تهیه کنید و در هنگام سرو داخل ظرف به صورت لایه ای بکشید.

 حتی می توانید پاستا را با سس مخلوط کنید و مرغ را تفت بدهید و به آن اضافه کنید.

عنوان مقاله
4333334 - آموزش تهیه پاستا با سس آلفردو به سبک رستورانی
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان