آموزش تهیه باسلق

طرز تهیه باسلق به روش اول:

34252345 - آموزش تهیه باسلق

مواد لازم برای تهیه ی باسلق :

 نشاسته نصف لیوان
 آب سرد  یک و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
 پودر ژله طعم دلخواه 1 بسته
 نارگیل یا نشاسته ذرت  برای غلطاندن
 گلاب 3 قاشق غذاخوری
 کره 1 قاشق غذاخوری

میزان شکر به طعم ژله و سلیقه ی شما بستگی دارد، مثلا اگر طعم ژله ترش است، مقدار شکر بیشتری استفاده کنید)

نحوه درست کردن باسلق :

برای طرز تهيه باسلق، ابتدا داخل یک قابلمه ی کوچک آب و نشاسته را بریزید و با قاشق هم بزنید، شکر و پودر ژله را هم اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که همه ی مواد با هم مخلوط شد و نشاسته کامل باز شد، آن را روی گاز روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید. (شعله زیاد نباشد چون در آخر باسلوق طعم خامی نشاسته می گیرد)

زمانی که مواد کمی سفت شد، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید، سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی خوب سفت شد داخل یک ظرف (تابه پیرکس سایزکوچک) پلاستیک بیندازید و مواد داغ را داخل ظرف بریزید و بگذارید داخل یخچال به مدت 3تا5 ساعت بماند.

از یخچال دربیاورید و داخل یک ظرف بزرگ نارگیل یا نشاسته ذرت بریزید و باسلوق را از ظرف دربیاورید و برش مربعی بدهید و داخل پودر نارگیل یا نشاسته بغلطانید.

می توانید به جای تابه، از قالب یخ استفاده کنید. ته قالب را کمی چرب کنید، ته هر قالب یک مغزگردو بگذارید و مواد داغ را داخل قالب یخ بریزید. می توانید مغزخردشده را داخل مواد داغ بریزید و بعد داخل ظرف یا قالب بریزید. می توانید درانواع رنگ ها برای پذیرایی درست کنید و نوش جان کنید.

طرز تهیه باسلق به روش دوم:

23141324 - آموزش تهیه باسلق

مواد لازم برای تهیه باسلوق :

 نشاسته  100 گرم
 گلاب نصف لیوان
 پودر نارگیل  150 گرم
 مغز گردو  100 گرم
 شکر 200 گرم
 روغن مایع 1 قاشق چایخوری
 آب سرد  2 لیوان

روش درست کردن باسلق ساده :

    برای طرز تهیه باسلق داخل یک قابلمه نچسب تفلون، نشاسته را با آب سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته حل شود و گلوله گلوله نشود. سعی کنید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.

    بعد از حل شدن نشاسته، شکر، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ شود و به صورت خمیر در وسط ظرف بماند.

    سپس آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا مایه باسلوق سرد شود.

    بعد از سرد شدن، آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

    سپس دست خود را کمی چرب کنید و مایع خمیری شکل باسلوق را بعد از یک ساعت که از یخچال در آوردید کمی ورز دهید و بعد به صورت لوله هایی به قطر 3 سانتی متر در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید و با مغز گردو روی آن را تزیین کنید.

    عنوان مقاله
    34252345 - آموزش تهیه باسلق
    عنوان دستور آشپزی
    آموزش تهیه باسلق
    تاریخ انتشار
    زمان آماده سازی
    زمان پخت
    مجموع زمان
    میانگین امتیاز
    41star - آموزش تهیه باسلق1star - آموزش تهیه باسلق1star - آموزش تهیه باسلق1star - آموزش تهیه باسلقgray - آموزش تهیه باسلق Based on 1 Review(s)

    Check Also

    آموزش تهیه انواع پای سیب

    آموزش تهیه انواع پای سیب

    پای سيب از جمله شيرينی هايی است كه آن را با خميري نازک و ميوه …