آموزش تهیه باسلق

طرز تهیه باسلق به روش اول:

آموزش تهیه باسلق

مواد لازم برای تهیه ی باسلق :

 نشاسته نصف لیوان
 آب سرد  یک و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
 پودر ژله طعم دلخواه ۱ بسته
 نارگیل یا نشاسته ذرت  برای غلطاندن
 گلاب ۳ قاشق غذاخوری
 کره ۱ قاشق غذاخوری

میزان شکر به طعم ژله و سلیقه ی شما بستگی دارد، مثلا اگر طعم ژله ترش است، مقدار شکر بیشتری استفاده کنید)

نحوه درست کردن باسلق :

برای طرز تهیه باسلق، ابتدا داخل یک قابلمه ی کوچک آب و نشاسته را بریزید و با قاشق هم بزنید، شکر و پودر ژله را هم اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که همه ی مواد با هم مخلوط شد و نشاسته کامل باز شد، آن را روی گاز روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید. (شعله زیاد نباشد چون در آخر باسلوق طعم خامی نشاسته می گیرد)

زمانی که مواد کمی سفت شد، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید، سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی خوب سفت شد داخل یک ظرف (تابه پیرکس سایزکوچک) پلاستیک بیندازید و مواد داغ را داخل ظرف بریزید و بگذارید داخل یخچال به مدت ۳تا۵ ساعت بماند.

از یخچال دربیاورید و داخل یک ظرف بزرگ نارگیل یا نشاسته ذرت بریزید و باسلوق را از ظرف دربیاورید و برش مربعی بدهید و داخل پودر نارگیل یا نشاسته بغلطانید.

می توانید به جای تابه، از قالب یخ استفاده کنید. ته قالب را کمی چرب کنید، ته هر قالب یک مغزگردو بگذارید و مواد داغ را داخل قالب یخ بریزید. می توانید مغزخردشده را داخل مواد داغ بریزید و بعد داخل ظرف یا قالب بریزید. می توانید درانواع رنگ ها برای پذیرایی درست کنید و نوش جان کنید.

طرز تهیه باسلق به روش دوم:

آموزش تهیه باسلق

مواد لازم برای تهیه باسلوق :

 نشاسته  ۱۰۰ گرم
 گلاب نصف لیوان
 پودر نارگیل  ۱۵۰ گرم
 مغز گردو  ۱۰۰ گرم
 شکر ۲۰۰ گرم
 روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
 آب سرد  ۲ لیوان

روش درست کردن باسلق ساده :

    برای طرز تهیه باسلق داخل یک قابلمه نچسب تفلون، نشاسته را با آب سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته حل شود و گلوله گلوله نشود. سعی کنید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.

    بعد از حل شدن نشاسته، شکر، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ شود و به صورت خمیر در وسط ظرف بماند.

    سپس آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا مایه باسلوق سرد شود.

    بعد از سرد شدن، آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

    سپس دست خود را کمی چرب کنید و مایع خمیری شکل باسلوق را بعد از یک ساعت که از یخچال در آوردید کمی ورز دهید و بعد به صورت لوله هایی به قطر ۳ سانتی متر در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید و با مغز گردو روی آن را تزیین کنید.

    عنوان مقاله
    آموزش تهیه باسلق
    عنوان دستور آشپزی
    آموزش تهیه باسلق
    تاریخ انتشار
    زمان آماده سازی
    زمان پخت
    مجموع زمان
    میانگین امتیاز
    ۴آموزش تهیه باسلق آموزش تهیه باسلق آموزش تهیه باسلق آموزش تهیه باسلق آموزش تهیه باسلق Based on ۱ Review(s)

    پیشنهاد ما به شما

    آموزش تهیه حلوای شیر

    آموزش تهیه حلوای شیر

    حلوا شیر، به روش های متفاوتی تهیه می شود این حلوا اغلب شیرازی ها در …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *