آموزش تهیه کمپوت آلبالو

4534 - آموزش تهیه کمپوت آلبالو

مواد لازم برای تهیه ی کمپوت آلبالو :

 آلبالو 1 کیلوگرم
 شکر 600 گرم
 آب 3 لیوان

طرز تهیه کمپوت آلبالو :

برای تهیه ی کمپوت آلبالو ابتدا آلبالوها را تمیز کنید و خرابی آن را جدا کنید و ساقه و برگ آن ها را جدا کنید و سپس آن ها رابشویید و اجازه بدهید آب آن ها بروند و خشک شوند.

در این هنگام آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید تا آب و شکر حل شود. و آن را کنار بگذارید تا خنک شود. زمانی که آلبالوها خشک شدند آن ها را داخل شیشه ای تمیز و خشک قرار بدهید آن را تکان بدهید تا آلبالوهای زیادی داخل شیشه قرار بگیرند.

و بعد از آب شکر سرد شده روی آن ها بریزید تا حدی که روی آلبالوها را کامل بپوشاند و در آن را محکم ببندید داخل قابلمه ای آب بریزید و شیشه های کمپوت را به صورت وارونه داخل قابلمه قرار بدهید و آب باید تا حدی داخل قابلمه باشد که پس از جوش آمدن از قابلمه سر نرود.

قابلمه را روی شعله ی متوسط گاز قرار بدهید و اجازه بدهید تا آب 15 دقیقه بجوشد. و بعد از آن شیشه را بیرون بیاورید و به صورت وارونه یک روز در یک جا قرار بدهید.

نکاتی برای تهیه ی کمپوت آلبالو :

دقت کنید اگر زیاد بجوشانید آلبالوها له می شوند و اگر کمتر بجوشانید آلبالوها خام می مانند.

 میزان شکر بستگی به آلبالوها و ذائقه ی شما دارد می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

 کمپوت آلبالو را در جایی خنک و تاریک قرار بدهید در این صورت می توانید آن را به مدت 1 ماه داخل یخچال نگهداری کنید.

 دقت کنید برای تهیه ی کمپوت آلبالو هرگز از آلبالوهای نرم و له استفاده نکنید.

 برای درست کردن کمپوت آلبالو، از شیشه هایی با در فلزی استفاده کنید. درب آن باید کاملا سالم و بدون خراشیدگی باشد.

عنوان مقاله
4534 - آموزش تهیه کمپوت آلبالو
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه کمپوت آلبالو
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان
میانگین امتیاز
51star - آموزش تهیه کمپوت آلبالو1star - آموزش تهیه کمپوت آلبالو1star - آموزش تهیه کمپوت آلبالو1star - آموزش تهیه کمپوت آلبالو1star - آموزش تهیه کمپوت آلبالو Based on 1 Review(s)

Check Also

آموزش تهیه مربای گل محمدی

آموزش تهیه مربای گل محمدی

گلهای آذربایجان (ارومیه و تبریز) و شهرهای اطراف آن اصلا تلخ نیستند و نیازی به …