آموزش تهیه کمپوت آلبالو

آموزش تهیه کمپوت آلبالو

مواد لازم برای تهیه ی کمپوت آلبالو :

 آلبالو ۱ کیلوگرم
 شکر ۶۰۰ گرم
 آب ۳ لیوان

طرز تهیه کمپوت آلبالو :

برای تهیه ی کمپوت آلبالو ابتدا آلبالوها را تمیز کنید و خرابی آن را جدا کنید و ساقه و برگ آن ها را جدا کنید و سپس آن ها رابشویید و اجازه بدهید آب آن ها بروند و خشک شوند.

در این هنگام آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید تا آب و شکر حل شود. و آن را کنار بگذارید تا خنک شود. زمانی که آلبالوها خشک شدند آن ها را داخل شیشه ای تمیز و خشک قرار بدهید آن را تکان بدهید تا آلبالوهای زیادی داخل شیشه قرار بگیرند.

و بعد از آب شکر سرد شده روی آن ها بریزید تا حدی که روی آلبالوها را کامل بپوشاند و در آن را محکم ببندید داخل قابلمه ای آب بریزید و شیشه های کمپوت را به صورت وارونه داخل قابلمه قرار بدهید و آب باید تا حدی داخل قابلمه باشد که پس از جوش آمدن از قابلمه سر نرود.

قابلمه را روی شعله ی متوسط گاز قرار بدهید و اجازه بدهید تا آب ۱۵ دقیقه بجوشد. و بعد از آن شیشه را بیرون بیاورید و به صورت وارونه یک روز در یک جا قرار بدهید.

نکاتی برای تهیه ی کمپوت آلبالو :

دقت کنید اگر زیاد بجوشانید آلبالوها له می شوند و اگر کمتر بجوشانید آلبالوها خام می مانند.

 میزان شکر بستگی به آلبالوها و ذائقه ی شما دارد می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

 کمپوت آلبالو را در جایی خنک و تاریک قرار بدهید در این صورت می توانید آن را به مدت ۱ ماه داخل یخچال نگهداری کنید.

 دقت کنید برای تهیه ی کمپوت آلبالو هرگز از آلبالوهای نرم و له استفاده نکنید.

 برای درست کردن کمپوت آلبالو، از شیشه هایی با در فلزی استفاده کنید. درب آن باید کاملا سالم و بدون خراشیدگی باشد.

عنوان مقاله
آموزش تهیه کمپوت آلبالو
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه کمپوت آلبالو
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان
میانگین امتیاز
۵آموزش تهیه کمپوت آلبالو آموزش تهیه کمپوت آلبالو آموزش تهیه کمپوت آلبالو آموزش تهیه کمپوت آلبالو آموزش تهیه کمپوت آلبالو Based on ۱ Review(s)

پیشنهاد ما به شما

آموزش تهیه مربای گل محمدی

آموزش تهیه مربای گل محمدی

گلهای آذربایجان (ارومیه و تبریز) و شهرهای اطراف آن اصلا تلخ نیستند و نیازی به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *