آموزش تهیه کیک نسکافه کنجدی

34534534 240x300 - آموزش تهیه کیک نسکافه کنجدی

مواد لازم برای کیک نسکافه کنجدی :

 تخم مرغ  ۳ عدد
 وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
 شکر ۱ لیوان
 روغن مایع ۳/۴ لیوان
شیر ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
آرد سه صفر قنادی ۲ لیوان
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
کنجد به میزان لازم

طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی :

تخم مرغ + وانیل + شکر را مخلوط کنید سه دقیقه هم بزنید، شیر + روغن اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، پودر نسکافه + آرد + بکینگ پودر را الک کرده با هم مخلوط کنید، مواد آردی را کم کم به مایع کیک افزوده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

کف قالب تان را چرب و آرد پاشی کنید روی آن کنجد فراوان بریزید حالا مایع کیک را بریزید. فر یا مایکروفر از قبل گرم شود.

درون مایکروفر ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید.

نکته :

(میزان بر حسب لیوان دسته دار فرانسوی)

عنوان مقاله
34534534 - آموزش تهیه کیک نسکافه کنجدی
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه کیک نسکافه کنجدی
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان

Check Also

آموزش تهیه انواع پای سیب

آموزش تهیه انواع پای سیب

پای سيب از جمله شيرينی هايی است كه آن را با خميري نازک و ميوه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *